Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

 

Az Ön által megrendelt csomagok kiszállítását a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata végzi.

 

Magyarország területén a szállítás ideje 1-5 munkanap, amennyiben a rendelést a 0. munkanapon 14 óráig leadja. A rendelés napja a 0. napnak számít, hétvégi vagy munkaszüneti napon leadott rendelés esetén ez hétfő, vagy a következő munkanap!

 

A Magyar Posta munkatársa a csomagot előzetes telefonhívás nélkül fogja szállítani, így kérjük olyan címet adjon meg, ahol lehetőség van az átvételre. Az át nem vett csomagot a Magyar Posta szabályzata alapján veheti át.

 

A csomagot átvételkor kell fizetnie a Posta munkatársának.

 

A rendelés mindig egy csomagban megy, így a kiszabott postaköltséget csak egyszer kell megfizetnie. 

 

További információk és iránymutatás: http://posta.hu/

 

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Semper Veritas Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

A Semper Veritas Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.