Szeretettel üdvözöljük a Semper Pharma Kft. honlapján!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a vizsgálókesztyűkre rendelést átmenetileg nem tudunk fogadni!

Cégünk 2000-ben alakult és jelenleg országszerte számos patikával és szinte minden gyógyszer nagykereskedéssel kapcsolatban áll. Győri központunkban irodai kollégáink gondoskodnak a zavartalan ügyintézésről. Készséggel adnak felvilágosítást a termékekről felmerült kérdésekkel kapcsolatban, a 06-96/416-053 telefonszámon 8 és 16 óra között.

Hat patikalátogató munkatárssal dolgozunk, akik rendszeresen felkeresik a gyógyszertárakat, és az aktuális akciókat és a legfrissebb információkat közvetítik partnereink felé.


Oldalunkon közelebbről megismerkedhet és vásárolhat az általunk forgalmazott termékekből: Diagnosztikumok, önvizsgálati tesztek, Gabriel természetes szemcseppek, gyermek és felnőtt fogkefék, mellszívó, egyszer használatos gumikesztyűk, Wellday arc- és testápolók. Termékeink rendelkeznek az Unióban szükséges Megfelelőségi dokumentumokkal és minőségi bizonyítvánnyal, ill. minden engedéllyel,amely bizonyítja a jó és megbízható minőséget, precizitást és biztonságos használatot. Saját brand nevünk, a Gabriel nagyon népszerű, már név szerint keresik a patikákban.

Magas fokú megbízhatóság, kiváló, praktikus termékek és a vevőink érdekeinek előtérbe helyezése jellemzi cégünk üzletpolitikáját. Kiszolgálásunk hatékonyságát weboldalunkkal szeretnénk a maximálisra bővíteni. Termékeink kiváló minőségét mutatja az a tény is, hogy a Gabriel terhességi teszt az egyik legkeresettebb teszt a magyarországi gyógyszertárakban.

 

Jó böngészést kívánunk!


Üdvözlettel:

Fódi Mária és Igaz Zoltán
ügyvezető igazgatók